- 1 gotë e gjysmë miell
- 1 gotë e gjysmë sheqer
- 1/2 gotë gjalpë
- 1/2 gotë shtalpë
- 3 eggs
- Pak sodë buke
E nxejmë furrën deri në 190 gradë. E lyejmë me vaj dhe shtojmë pak miell në enë me madhësi 10 x 20 cm.
Në një enë të madhe shtojmë kremin, sheqerin dhe gjalpin. E shtojmë shtalpin dhe vezët. E shtojmë miellin dhe sodën e bukës dhe përziejmë mirë. E vendosim përzierjen në enët me madhësi 10x20 cm. Pjekim në temperaturë prej 190 gradë rreth një orë. Derisa masa të bëhet e fortë. Si provë se a është pjekur mirë e marrim një kruarse dhëmbësh dhe e shpojmë tortën kur e terheqim kruarsen e dhëmbëve ajo duhet të jetë e pastër.
Ju bëftë mirë!!!
Në një enë të madhe shtojmë kremin, sheqerin dhe gjalpin. E shtojmë shtalpin dhe vezët. E shtojmë miellin dhe sodën e bukës dhe përziejmë mirë. E vendosim përzierjen në enët me madhësi 10x20 cm. Pjekim në temperaturë prej 190 gradë rreth një orë. Derisa masa të bëhet e fortë. Si provë se a është pjekur mirë e marrim një kruarse dhëmbësh dhe e shpojmë tortën kur e terheqim kruarsen e dhëmbëve ajo duhet të jetë e pastër.
Ju bëftë mirë!!!